Tjenester

Design/Prepress

Godt design er viktigere enn noen gang for å nå igjennom i jungelen av tilbud. Uansett hva du ønsker å profilere, hjelper vi deg med å finne den løsningen som er best for oppdraget ditt.

Trykksaker

Trykksaker skal være innbydende og selgende. Vi hjelper deg med å finne det rette uttrykket og riktig papiret/material og format på det du skal ha gjort.

Dekor og profilering

Bli synlig gjennom profilering! Hos oss får du hjelp til å utarbeide det visuelle utrykket, budskap, produksjon og montere dekoren og profileringen når den er ferdig.

Displaymateriell

Løft frem merkevaren eller produktene dine med displayløsninger. Ved å trykke på store formater (big display) vil budskapet ditt synes, og dette gir deg økt oppmerksomhet. Prisen er heller ikke avskrekkende.

Tekstiler - Klær

Når det gjelder tekstiler og klær finnes det et enormt utvalg å velge blant:
Bager, sekker, håndklær, t-skjorter, collegegensere, jakker, sportsklær, bukser, skjorter, caps, luer.

Vi har kontakt med alle kjente leverandører i Europa. Så uansett om du tilhører en bedrift, klubb, forening, skole eller organisasjon, har vi det som passer og kan trykke på alle typer tekstiler.

Reklamemateriell/produkter

Profilprodukter er en utmerket måte å bygge merkevarekjennskap på. Det er lettere å bli husket fordi man oftest trykker logo og budskap noe folk bruker. Reklamemateriell har også mye lengre levetid enn for eksempel en annonse.