Dekor og profilering

Du blir mer synlig med bra eksponeringsmateriell, også kalt dekor og profilering. Mange bedrifter tenker ikke over at de har tilgang på masse reklameflater som kan brukes kostnadsfritt. Dette gjelder både bilparken, vinduer og skilting. Hos oss får du hjelp med synliggjøring, både visuelt, budskap og på flater.

Bildekor

Bildekor er noe som blir lagt merke til, og i tillegg er dette oftest helt gratis reklameplass. Bedriften din eller budskapet ditt blir synlig flere steder, både ute på veiene og i trafikkbildet i byene. Vi hjelper deg å profilere på en bra måte, enten du bare vil ha en logo eller ønsker å bruke bilparken til å markedsføre kampanjer eller produkter.

Ved bestilling av bildekor, lager vi alltid en dekorskisse på din bilmodell for godkjenning.

Skilt og skiltsystemer

Skilt kan lages i en rekke forskjellige materialer, i ulike størrelser og i mange fasonger. Vi freser, laserskjærer og kan også trykke direkte på aluminium, plast og tre.

Vi leverer alt av lysskilt i Neon og Led, og kan bistå dere i prosjektering og søknadsprosesser. Vi har også skilt- og rammesystemer for innen- og utendørsbruk.

Foliering og selvklebende foliemerker

Folie kan brukes som solskjerming, og frostet folie passer bra på glassvegger mellom kontorer og møterom. Foliering kan med fordel brukes ute på fasader, mur og vinduer, eller på gulv. Dessuten får du alt av selvklebende merker i alle størrelser og fasonger hos oss, fra ett stykk og oppover.

Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.