Design/Prepress

Vi hjelper deg med design på trykksaker eller å gjøre filene dine klare for trykk/repro. Mange av kundene våre spør oss også om bistand til produksjon av annonser, logoer etc. Vi gir deg råd om du bør stifte eller false, om du burde velge reliefftrykk, foliering, preging eller spotlakk på f.eks. brosjyren, folderen eller magasinet ditt – uansett hvor mange eksemplarer du skal trykke opp. Hos oss får du trykksaker i alle størrelser og formater. Alt til avtalt god pris og tid.

Grafisk design

Vi utarbeider alle typer trykksaker. Designerne våre har lang erfaring med å utarbeide logoer, brosjyrer, bøker, kataloger, dekorelementer, profileringsklær eller displayprodukter. Alt arbeid gjennomføres til hyggelige priser.

Prepress/førtrykk

Reproteknikk og typografi er et håndverk, og vi har faglærte medarbeidere. Med topp moderne utstyr løser de alle oppgaver innen bildebehandling, retusj, oppsett og bearbeiding/kvalitetskontroll av trykkfiler og originalframstilling.

Foto

Ønsker du hjelp med fotografering, har vi kontakt med flere fotografer som arbeider både med reklame-, produkt- og portrettfotografering. Vi hjelper også til med bearbeiding av eksisterende fotomateriell. Vi har tilgang på flere bildearkiver, og kan hjelpe deg å plukke ut de bildene som kommuniserer best til målgruppen din.

advertising, advertising agency, business-1867286.jpg

Webdesign - Nettsider

Hos oss får du hjelp til å sette opp profesjonelle hjemmesider, uansett om du trenger en omfattende løsning eller et lite nettsted. Hvis du allerede har en nettside som trenger en oppdatering, kan vi hjelpe deg med redesign, ny struktur og innhold.

Drift og vedlikehold

Ikke alle har tid til å hoste, drifte, vedlikeholde og oppdatere nettstedet sitt. Setter du dette bort til oss, kan du konsentrere deg om bedriftens kjerneaktiviteter – så sørger vi for at hjemmesiden din fungerer til enhver tid.

Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.