Profilartikler og firmagaver

Penner, krus, reflekser, pins, nøkkelringer, reflekser eller andre nyttige gjenstander er flotte profilartikler. Firmagaver kan være alt fra drops, sjokolade, drikke og mat til vannflasker, velværeprodukter og interiørprodukter. Du får selvsagt levert dette med ditt firma- eller produktnavn påtrykket, preget eller gravert. Ta kontakt med oss for gode tips og råd.

Profilartikler og reklamemateriell

Profileringsartikler kan være alt fra giveaways i form av buttons, ballonger, nøkkelringer og drops, til profileringstøy, kontormateriale, bagger og sekker, interiørutstyr og it-utstyr med logo.

Disse produktene kalles også profilartikler eller reklamemateriell, og fellesnevneren er at det benyttes til profilering av logo og merkevare. Her er det bare fantasien som setter grenser, så kontakt oss så hjelper vi deg med å finne det du trenger som passer til ditt bruk og budsjett.

Mat, drikke og søtsaker

Gi en gave som både settes pris på og som er hyggelig mot mottagerens smaksløker. Vi leverer nydelig kvalitetsmat i vakre gaveesker i alle størrelser og prisklasser.

Vi tilbyr et bredt sortiment som omfatter drops, karameller, sjokolade, konfekt, snacks og drikkevarer, alt med en personlig emballasje med logo og reklamebudskap.

Ta kontakt, så skreddersyr vi noe som passer ditt behov.

Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.