Precis ordner det meste innen design

Design

Riktig og synelig design er mer viktig enn noen gang for å nå fram i jungelen av tilbud. Uansett hvilke produkter du ønsker å profilere vil vi være behjelpelig med å finne den løsningen som er best for deg.

Grafisk design

Vi hjelper deg med utarbeidelse av alle typer trykksaker. Kreative medarbeidere sørger for riktig layout enten det er logo, foldere brosjyrer eller kataloger. Alt arbeidet gjennomføres til hyggelige priser.

Foto

Ønsker du hjelp med foto, har vi kontakt med fotografen Solveig Grande. Hun er en profesjonell og prisbelønnet fotograf som arbeider både med reklame--, produkt- og portrettfotografering. Vi hjelper også til med bearbeiding av eksisterende fotomateriell.

Repro/førtrykk

Faglærte medarbeidere med lang og bred erfaring innen reproteknikk og typografi står klare til å hjelpe deg. Med topp moderne utstyr løser de alle oppgaver innen bildebehandling, retusj, oppsett og bearbeiding/kvalitetskontroll av trykkfiler og originalframstilling.

Webdesign - Nettsider

Vi kan lage/designe din hjemmeside, enten du er privatperson eller firma. Vi kan hjelpe deg med logo, design, bildepresentasjoner og tekst.
Den senere tiden har vi laget flere hjemmesider for både privat og firma - med gode tilbakemeldinger på resultatet.
En hjemmeside skal formidle hva bedriften eller personen står for, men vi vil gjerne at du som kunde skal være med å forme produktet her. Det er du som kjenner produktet best og derfor utarbeider vi alltid et utkast først, slik at vi ikke jobber i feil retning. Det er ikke kostnadseffektivt, hverken for deg eller oss.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Drift og vedlikehold

Vi leverer ferdig HTML-kode på din egen server som er enkel å vedlikeholde i etterkant.
Vi leverer ikke en løsning hvor du kan editere online (CMS), men du er avhengig av ekstern software for å oppdatere innholdet på websiden.
Derfor vil vi gjerne tilby deg å drifte/vedlikeholde din nettside etter at den er lansert. Jobben med en nettside starter gjerne etter lansering, dette er det mange som glemmer. Ofte ser vi nettsider hvor innholdet er gammelt og utdatert.
Vi ønsker å være din servicepartner på web, slik at du kan konsentrere deg om primærjobben i ditt firma/tjeneste. Send oss hvilke oppdateringer du ønsker og vi utfører jobben for deg.

Om du allerede har en eksisterende nettside som du ønsker en driftsavtale på, så er vi selvsagt åpne for en slik mulighet også.

Grafisk design - Web design - Originalarbeid - Fotoretusj -Repro - Bildemanipulering - Bildebank - Layout - Prepress - Tilrettelegging - Annonser - Trykkfiler - Førtrykk - Reklamefoto - Logoutabeidelser - Presentasjoner