Dekor og profilering

Dekor og profilering

Vi synliggjør ditt firma på en profesjonell måte med bruk av det mest relevante visuelle uttrykket.

Bildekor

Vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger fra kunder som vi har produsert og montert bildekor for. De blir lagt merke til!
Bedriftens bilpark er en gratis reklameplass. Derfor er det viktig at den synes best mulig ute på vei og i by. I tillegg til at bedriften profileres på en god måte, kan bildekor også benyttes til å markedsføre kampanjer og produkter.
Ønsker du å benytte oss til å utarbeide din bildekor, vil du motta en skisse av bilmodellene i riktig farge og med forslag til dekor. Det gjelder enten du ønsker en liten logo eller en fulldekorering av kjøretøyene.

Skilt

Skilt kan lages av forskjellige materialer, i ulik størrelse og en lang rekke fasonger. Vi freser, laserskjærer og kan også trykke direkte på aluminium, plast og treprodukter. Skilt- og rammesystemer for innen- og utendørs bruk er også en del av vårt produktspekter.

Foliering

Vi produserer folie for solskjerming og frostet folie for kontorer og møterom. Ønsker du foliering av fasader, mur, vinduer og gulv hjelper vi deg med et også.

Selvklebende foliemerker

Vi leverer alt av selvklebende merker i alle størrelser og fasonger. Vi kan lever fra ett stk. og oppover.

Bildekor - Vindusdekor - Foliering - Skilt - Solskjerming - Frosta folie - Foliemerker - Konturskjæring - Gravering - Utfreste bokstaver - Merkesystemer - Rammesystemer - Heldekorering - Gulvdekor - Aluface produkter - Messemateriell